Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.04.2016.

21:35

Milošević: Ostavka je moralni čin

Dosadašnji direktor A reprezentacije Srbije Savo Milošević rekao je da je iz moralnih razloga podneo ostavku na tu funkciju.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Milošević: Ostavka je moralni čin
Starsportphoto

Milošević je dodao da je na njegov predlog za selektora postavljen Radovan Ćurčić, s kojim je Fudbalski savez Srbije (FSS) sporazumno raskinuo ugovor.

FSS je tokom dana saopštio da je sporazumno raskinut ugovor sa Ćurčićem, a bivši selektor naveo je da odlazi jer "nedostaju ambijent i puna podrška za ostvarenje ciljeva".

"Suočen sa činjenicom da je zbog odsustva podrške došlo do sporazumnog raskida ugovora sa sada već bivšim selektorom, podneo sam ostavku kao odgovorno lice na čiji predlog je Radovan Ćurčić i postavljen za selektora A reprezentacije. Ostavka je moralni čin, jer bez neophodnog ambijenta i poverenja, ne može da se ostvari ono u šta sam čvrsto verovao, a to je plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji", naveo je Milošević u saopštenju objavljenom na sajtu FSS.

"Ostajem pri uverenju da bi s Radovanom Ćurčićem Srbija sigurno našla put do Rusije 2018, ali na moju žalost, presudile su neke druge okolnosti i razmišljanja, koja meni nisu ostavila izbora", dodao je on.

Milošević je naveo da je Ćurčić pokazao ogromnu posvećenost i zahvalio mu na saradnji.

"Hvala i njegovom stručnom štabu, svim igračima i pojedincima koji su verovali u naš zajednički rad i projekat. Reprezentaciji Srbije od sveg srca želim uspeh u kvalifikacijama i da obraduje naciju i izbori plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji", rekao je Milošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve