Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.04.2016.

22:59

Marić: Duel najkvalitetnijih u plej-autu

Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Marić rekao je da je njegova ekipa u dobroj formi.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Marić je dodao da će protiv Rada u 33. kolu Superlige Srbije pokušati da ostvari četvrtu pobede u nizu.

"Do bodova nismo dolazili lako, morali smo mnogo da se trudimo i popravimo realizaciju. Ovo je dobar period za nas, lakše postižemo golove i nadam se ćemo pred našom publikom, koja nam daje veliki podstrek, ostvariti važan trijumf", rekao je Marić.

Novi Pazar je deveti u elitnom takmičenju, odnosno prvi u plej-aut grupi sa 22 boda, dok je Rad na 12. mestu i osvojio je tri boda manje.

"Verovatno je to duel najkvalitetnijih timova u toj drugoj grupi. I oni su u dobroj seriji, teško primaju golove, a gotovo na svakoj utakmici zatresu protivničku mrežu iz prekida. Moramo to stalno imati na umu", upozorio je Marić.

Trener Pazaraca zbog žutih kartona neće računati na kapitena Jasmina Trtovca, za povređenog Dušana Pantelića sezona je završena, dok je Amer Osmanagić i dalje pod klupskom suspenzijom.

U takmičarski pogon vratili su se oporavljeni Nemanja Zlatković i Jovica Vasilić, koji se u prošlom kolu protiv OFK Beograda iznenada našao među rezervama.

"Trtovca će na poziciji štopera zameniti Savić, a bilo bi pogrešno eksperimentisati u ostalim linijama. Nema razloga da se nešto menja, momci igraju dobro", istakao je Marić.

Utakmica između Novog Pazara i Rada zakazana je za četvrtak u 17.00 časova na Gradskom stadionu, a cene ulaznica su 200 za zapadnu i 100 dinara za istočnu tribinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve