Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.04.2016.

22:15

Božinov upravi: Dajte Saletu ugovor kao Totiju

Fudbaler Partizana Valerij Božinov poručio je upravi kluba da kapitenu crno-belih Saši Iliću mora da ponudi novi ugovor.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Božinov upravi: Dajte Saletu ugovor kao Totiju
Starsportphoto

Saši Iliću ugovor sa Partizanom ističe na kraju sezone i još se ne zna da li će jedan od ljubimaca navijača kluba iz Humske i sledeće godine nositi crno-beli dres.

Božinov, medjutim, nema dileme.

"Sakis? Ma, šta da li će (da nastavi da igra)? Mora! Ima 39 godina, pa šta? Pa, vidite da je Roma dala još jedan ugovor (Frančesku) Totiju. Partizan mora da da novi ugovor Saši Iliću. Da sam predsednik ili sportski direktor Partizana dao bih Iliću doživotni ugovor ili da potpiše na koliko on hoće. Tako treba da se odnosi prema legendama", rekao je Božinov novinarima u Beogradu.

Božinov je naveo da je značaj Ilića u Partizanu ogroman, ne samo fudbalski, već i ljudski.

"On 'drži' svlačionicu, on 'drži' ekipu. Kako on trenira, kako se trudi, kako priča s mladim igračima... Zbog svega toga mora da dobije još jedan ugovor... Igrači kao Sale i Toti su legende fudbala, zaslužuju maksimalno poštovanje", rekao je bugarski fudbaler.

"Kad god gledamo analizu neke utakmice vidim ga kako trči, vraća se, uzima loptu, asistira... Svaki put kaže 'ne mogu više, ovo je stres', a kad izadje na teren kao da ima 20 godina. Bori se, trči radi, uživa u tome", dodao je Božinov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve