Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.04.2016.

14:35

Simeone: Plasman u LŠ – cilj ispunjen

Trener madridskog Atletika Dijego Simeone započeo je psihološki rat sa Barselonom porukom na Tviteru da je njegova ekipa ispunila cilj za ovu sezonu.

Izvor: JT

Autor: JT

Simeone: Plasman u LŠ – cilj ispunjen
Getty Images

Barselona je u nedelju uveče na “Kamp Nouu” izgubila od Valensije sa 2:1, što joj je treći uzastopni poraz u Primeri, pa se Atletiko na vrhu tabele izjednačio sa Kataloncima.

Plasirali smo se u Ligu šampiona – cilj ispunjen”, napisao je Simeone i aludirao na činjenicu da je njegov tim i teoretski obezbedio treće mesto koje direktno vodi u elitno takmičenje.

Pet kola pre kraja Barselona i Atletiko imaju po 76 bodova, Real ima samo bod manje, pa se očekuje veoma zanimljiva borba do kraja Primere.

Barselona će odbraniti titulu, ukoliko dobije svih pet utakmica do kraja jer ima bolji medsjusobni duel protiv Atletika, a olakšavajuću okolnost predstavljaće joj i činjenica da, za razliku od oba kluba iz Madrida, više ne igra u Ligi šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve