Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.04.2016.

13:08

Toti i Spaleti se potukli u Bergamu?

Legendarni fudbaler Rome Frančesko Toti i trener ‘Vučice’ Lučano Spaleti navodno su se potukli posle utakmice sa Atalantom u Bergamu.

Izvor: JT

Autor: JT

Toti i Spaleti se potukli u Bergamu?
Getty Images

Atalanta i Roma su igrale 3:3, a bod rimskom klubu doneo je upravo Toti golom posle akcije tokom koje je viđen niz promašaja njegovih saigrača.

Spaleti je posle utakmice bio ljut zbog dva prokockana boda, a italijanski mediji da je tada došlo i do tuče.

Deset godina niste ništa osvojili, poput budala ste”, vikao je Spaleti u svlačionici, prenose italijanski mediji.

Većina fudbalera Rome je mirno slušala Spaletijevu viku, da bi mu Toti odgovorio, što je italijanskog stručnjaka razljutilo.

Ti ućuti. Ti nisi taj koji može da priča. Ne daješ primer saigrača tako što igraš karte po sobama do dva ujutro”, odgovorio je Spaleti Totiju.

Italijanski mediji tvrde da je tada došlo do tuče, što Spaleti negira. Trener Rome je posle utakmice takođe istakao da Toti nije doneo bod, već da su mu saigrači servirali šansu.

Sezona koja je u toku mogla bi da bude poslednja Totijeva u Romi, a možda i njegovoj karijeri. U nedelju mu nije prvi sukob sa Spaletijem, koji ga je izbacio iz tima za jednu utakmicu. Navijači su stali na njegovu stranu, a izvesno je da će takav slučaj biti i sada, samo je pitanje šta će reći čelnici kluba koji u ponedeljak zbog incidenta koji se desio u nedelju imaju sastanak sa Spaletijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve