Nova vest
Fudbal

Subota, 16.04.2016.

21:21

Kahriman: Dešava se, bio je jak šut

Golman Crvene zvezde Damir Kahriman kaže da mu je žao što njegov tim nije pobedio Partizan, kao i da se u fudbalu dešava da primi gol iz daljine.

Izvor: B92

Autor:B92

Kahriman: Dešava se, bio je jak šut
Starsport

"Mislim da je ovo bila jedna dobra i borbena utakmica. Ostaje žal što ranije nismo poveli, i što na kraju nismo postigli gol više", rekao je Kahriman.

Zvezda je povela u 85. minutu, a Partizan je izjednačio u 95, šutem Evertona sa oko 35 metara, pošto je lopta prošla Kahrimanu kroz ruke.

"Šta da vam kažem? To se dešava u fudbalu. Nije došlo do pada koncentracije već je udarac jednostavno bio isuviše snažan. Želeo sam loptu da spustim ka dole, ali bilo je jako teško to učiniti jer je prošla kroz mnogo igrača i nisam je video baš najbolje. Nisam uspeo", rekao je Kahriman.

Strelac gola za Zvezdu Predrag Sikimić rekao je da mu taj pogodak mnogo znači.

"Mnogo mi znači ovaj gol, kako zbog navijača, tako zbog mene samog i zbog porodice. Krivo mi je na kraju što nismo pobedili jer mislim da smo bili bolji. Kada sam šutirao za gol, jednostavno sam se okrenuo, šutnuo i rekao sebi 'ili će da ide na krov ili tamo gde treba'. Sva sreća završila je tamo gde treba", rekao je Sikimić.

Francuski internacionalac Damijen le Talek kazao je da je ekipa iznervirana što nije uspela da pobedi.

"Malo smo frustrirani posle završnice i ovog remija. Na kraju smo osvojili bod, što nije loše, ali mi je žao što nismo pobedili. Malo smo razočarani, ali već se okrećemo sledećim utakmicama", rekao je Le Talek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve