Nova vest
Fudbal

Subota, 16.04.2016.

21:05

Luković: Everton? Bolje da ćutim, glava je vruća

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Luković ocenio je danas da je njegov tim zaslužio pobedu protiv Partizana.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Luković: Everton? Bolje da ćutim, glava je vruća
Starsport

"Nisam još sabrao utiske. Glava je još vruća. Mislim da smo ipak bili mnogo bolji rival danas. Uz dužno poštovanje Partizanu, nije zaslužili bod, ali to je fudbal. Poveli smo u 85. minutu i na kraju u sudijskoj nadoknadi smo primil taj gol i ostaje žal zbog toga", rekao je Luković posle meča.

Zvezda i Partizan odigrali su 1:1. Crno-beli su izjednačili golom Evertona iz velike udaljenosti, pošto je lopta prošla Kahrimanu kroz ruke.

"Želeo bih da pružim podršku Kahrimanu. Takve stvari se dešavaju jer, kao što sam rekao, to je fudbal. On je sigurno jedan od najboljih golmana u Srbiji, toliko puta nas je spasao ove sezone", rekao je Luković.

Everton je posle gola otrčao ka severnoj tribini, gde se nalaze navijači Zvezde i tamo je proslavljao gol, zbog čega je dobio žuti karton.

"I ja sam igrao u inostranstvu i znam da postoje neki kodeksi ponašanja, tako da je bolje da ćutim da ne pričam sad o tome, glava je vruća. Postoje pravila ponašanja i to bi trebalo svi da znaju", kaže Luković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve