Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.04.2016.

23:03

Hart: Nije loš Zlatan, zar ne?

Golman Mančester Sitija Džo Hart srećan je zbog dva postignuta gola u gostima, ali razočaran zbog načina na koji je njegov tim primao golove.

Izvor: AK

Autor: AK

Hart: Nije loš Zlatan, zar ne?

Siti je remizirao 2:2 sa Pari Sen Žermenom u Parizu, u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

"Bila je luda utakmica u kojoj smo bili potpuno ravnopravni. Odličan fudbal, videćemo koliko je ovo dobar rezultat. Dva gola u gostima su sjajna stvar, nadam se da će se računati. U ovoj fazi takmičenja obe ekipe će stalno stvarati šanse", rekao je Hart.

PSŽ je imao šansu da povede iz penala u 17. minutu, koji je promašio Zlatan Ibrahimović, ali je Šveđanin u završnici poluvremena surovo kaznio veliku grešku "građana".

"Moram opet pogledati usporeni snimak, ali mislim da je penal preoštro dosuđen. Primili smo užasan prvi gol, dao sam loptu Fernandu, a on je mislio da može da doda. Nije loš Zlatan, zar ne? Onako ogroman je postavio svoje veliko stopalo i lopta je završila u mreži", rekao je Hart.

Siti je prvi put u četvrtfinalu ovog takmičenja.

"Stvaramo istoriju ovog kluba, ovo nije kraj. Ponosan sam na večerašnji povratak", zaključio je golman Sitija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve