Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.04.2016.

22:21

Klop: Nema romantike

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da mu prija što je ponovo u Dortmundu, ali je istakao da u tome nema ni malo romantike

Izvor: B92

Autor:B92

Klop: Nema romantike

Klop želi da svoj tim pripremi što bolje za predstojeći duel u četvrtfinalu Lige Evrope, koja je poslednja šansa za "redse" da se dokopaju Lige šampiona.

"Ne razmišljam o sebi ni sekundu... Na mestu sam gde sam doživeo divne trenutke. Bolje biti ovde nego, ne znam, u Severnoj Koreji ili tako nešto. Dobar je osećaj", rekao je Klop.

Klop će prvi put izvesti jednu ekipu protiv svog bivšeg kluba Borusije, koju je uspešno predvodio u prethodnih sedam godina i osvojio dve Bundeslige te učestvovao u finalu Lige šampiona.

"Pripremam svoj tim, koji mora da se popne na veoma visoku planinu, ali to je moguće. Biće to pravi izazov za obe ekipe. Ne mislim da smo u ovom trenutku favoriti za osvajanje titule, ali ako pobedimo Borusiju onda bismo postali nešto nalik favoritu", rekao je Klop.

On je bio omiljen kod navijača Borusije, koji su bili razočrani kada je napustio Vestfalen.

Meč u Dortmundu igra se u četvrtak od 21:05h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve