Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.04.2016.

19:28

Dodić posle Partizana: Šteta

Trener Javora Mladen Dodić žali što njegov tim nije uspeo da izjednači protiv Partizana, čime bi ostao u igri za plej-of.

Izvor: B92

Autor:B92

Dodić posle Partizana: Šteta
Foto: Getty images

Ivanjčani su bili u vrhu tabele u prvom delu sezone, ali su serijom loših rezultata u nastavku pali na deveto mesto, na tri boda od Radnika.

"Zaslužena pobeda Partizana, ali žao mi je što nismo izvukli makar nerešeno da bismo ostali u igri za plej-of. Možda ćemo za jedan gol izvisiti za taj plej-of i naravno da to smatram neuspehom", rekao je Dodić.

Javor je gubio 2:0 posle samo 30 minuta od Partizana, ali je nadigrao šampiona u drugom poluvremenu i uspeo da smanji zaostatak.

"Rano smo primili gol, oba gola u prvom poluvremenu su bila plod naših grešaka na našoj polovini... Mi smo i u prvom poluvremenu došli do svojih šansi, ali nismo dali gol. U drugom smo išli na sve ili ništa došli do tog gola, pretili smo do kraja... Ostaje žal ubog tih grešaka iz prvog poluvremena", rekao je trener Javora.

Javor u poslednjem kolu regularnog dela sezone Superlige igra sa poslednjeplasiranom Jagodinom, a onda ga očekuje borba za opstanak sa Mladošću, Metalcem, OFK Beogradom, Novim Pazarom, Spartakom i Radom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve