Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.04.2016.

16:11

UO JSD Partizan: Podrška za FK i Ivana Ćurkovića

Upravni odbor JSD Partizan jednoglasno je podržao aktuelno rukovodstvo fudbalskog kluba i poručio da je protiv odlaganja Skupštine zakazane za 12. april.

Izvor:

Autor:

UO JSD Partizan: Podrška za FK i Ivana Ćurkovića

"Legalne institucije FK Partizan uživaju punu podrku Upravnog odbora JSD Partizan, budući da su legalitet i poverenje u institucije jedini osnov na kojima može da počiva stabilnost, dignitet i uspeh bilo kog sportskog udruženja u celini", navodi se u saopštenju JSD.

Posebno se ističe podrška i zahvalnost Ivanu Ćurkoviću, dokazanoj i osvedočenoj legendi Partizana, koji se nesebično prihvatio da stane na čelo kluba u osetljivom trenutku.

"Upravni odbor JSD Partizan snažno podržava odluku Nadzornog odbora FK Partizan da održi vanrednu Skupštinu, planiranu za 12. april, kako bi delegati u punom kapacitetu, kvorumskom većinom, najširim i najvišim demokratskim činom izabrali svoje buduće rukovodstvo", poručuje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve