Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.04.2016.

16:13

Ibra u formi, Pelegrini veruje Mangali

Ove sedmice igraju se prvi mečevi četvrtfinala Lige šampioma, a u centru pažnje biće duel Pari Sen Žermena i Mančester Sitija.

Izvor: AK

Autor: AK

Ibra u formi, Pelegrini veruje Mangali
Foto: Getty Images

Duel dva sjajna tima koje je praktično neograničen budžet učinio najvećim klubovima Evrope pre svega će obeležiti duel Zlatana Ibrahimovića (38 golova na 41 utakmici) i odbrane "građana".

S obzirom da je kapiten Vensan Kompani poređen, menadžer Manuel Pelegrini moraće da se pouzda u Elijakvima Mangalu.

"Na nekoliko utakmica ove sezone je grešio, što je užasno kada primiš gol, ali je generalno dobro igrao, on je odličan fudbaler. Ako pogledate statistiku videćete da smo dobili svaku utakmicu na kojoj je nastupio", rekao je Pelegrini.

Mangala je stigao u avgustu 2014. kao veliko pojačanje za odbranu iz Porta, ali ne stiče se utisak da je opravdao 40 miliona uloženih evra.

"Mislim da cena nije uticala na njega. On je mlad igrač koji se prilagođava teškom takmičenju Premijer ligi. Ima sve uslove da bude važan igrač ovde, siguran sam da će napredovati iz sezone u sezonu", dodao je menadžer Sitija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve