Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.04.2016.

15:00

Nejmarov agent: Dajte 193 miliona, pa da pričamo

Zvezda Barselone Brazilac Nejmar spreman je da pregovara sa PSŽ-om ukoliko ponudi rekordnih 193 miliona za transfer, izjavio je agent fudbalera Vagner Ribeiro.

Izvor: B92

Autor:B92

Nejmarov agent: Dajte 193 miliona, pa da pričamo
Getty Images

Pomenuta brojka iznosi izlaznu klauzula Nejmara iz Barselone, a sve se to dešava pošto što još nije dogovorio produžetak ugovora sa katalonskim klubom.

"Nejmaru ugovor sa Barselonom ističe 2018. godine. Ipak, u budućnosti primamljiv je život u Parizu, a igranje u klubu kao što je PSŽ san je svakog fudbalera. Razgovaraćemo o mogućem transferu ukoliko PSŽ pokaže interesovanje. Ne mislim da su 193 miliona problem za Parižane", rekao je Ribeiro za francuski L'Ekip.

Ukoliko bi se transfer realizovao, bio bi ubedljivo najskuplji, pošto je trenutno na prvom mestu prelazak Gareta Bejla iz Totenhema u Real za 100 miliona evra.

Nejmar je došao u Barselonu iz Santosa 2013. godine i osvojio špansku Primeru, Ligu šampiona, Kup kralja, Superkup Evrope i Španije i Svetsko klupsko prvenstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve