Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.03.2016.

12:57

Ćurčić iznenađen: Srbija je iznad Tadića i Ćurčića

Selektor reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je da je iznenađen izjavom Dušana Tadića da ne nastupa za nacionalnu selekciju, dok on ne ode sa funkcije.

Izvor: B92

Autor:B92

Ćurčić iznenađen: Srbija je iznad Tadića i Ćurčića
StarSport

"Veoma sam iznenađen. Reprezentacija Srbije je iznad Ćurčića i Tadića. Iznenadilo me je vreme kada se odlučio da kaže sve to", rekao je Ćurčić novinarima na aerodromu 'Nikola Tesla'.

"Mi smo posle utakmice sa Češkom doneli odluke za koje smo znali da će biti bolne. Odlučili smo se za ove igrače i potpuno stojim iza svojih odluka. Ljutih je bilo i biće".

Krilni napadač Sautemptona Dušan Tadić izjavio je da neće nastupati za reprezentaciju Srbije dokle god je selektor Radovan Ćurčić.

"Mi ne želimo trenutno da se bavimo tim stvarima jer nas očekuju važne utakmice. Kada budem mislio da je pravo vreme daću odgovore na ono što je izrečeno u raznim medijima. Ubedjen sam da će igrači koji istrče na teren dati sve od sebe. Mogu da izgube, ali će pružiti sve što mogu za Srbiju", rekao je Ćurčić.

On je dodao da želi što pre da okonča priče o otkazu pojedinih fudbalera, jer su, kako je ocenio to 'sporedne stvari'.

"Verujte, nemamo vremena za to i ta izjava ne sme da nas poremeti i da bude iznad utakmice. Ne osećam potrebu da se pravdam igračima koji nisu na spisku, bilo kome. Svako stoji iza svojih reči i odluka, tako i ja. Odluku da ne pozovem Tadića doneo sam još posle poslednjeg meča sa Češkom", kazao je Ćurčić.

Tokom dana, svoju odluku da ne nastupa za reprezentaciju Srbije, takođe dok je Radovan Ćurčić selektor, saopštio je i Nemanja Gudelj, a prema pisanju beogradskih medija i Duško Tošić je doneo istu odluku.

Srbija će u sredu u Poznanju od 20.45 sastati s Poljskom u prijateljskoj utakmici, a šest dana kasnije izabranike Radovana Ćurčića očekuje meč s Estonijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

118 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve