Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.03.2016.

11:22

Gudelj kao Tadić: Političke igre, neću za Ćurčića

Fudbaler Ajaksa Nemanja Gudelj pridružio se Dušanu Tadiću i saopštio da ne želi da igra za reprezentaciju Srbije dok je selektor Radovan Ćurčić.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Gudelj kao Tadić: Političke igre, neću za Ćurčića
Starsport

Gudelj je u izjavi za holandski "De Telegraf" rekao da se u reprezentaciji igraju političke igre u kojima ne želi da učestvuje.

"Nisam osoba koja cvili, uvek sam se povinovao odlukama selektora, ali osećam da ne pripadam više ovde. Igraju neki igrači koji su rezerve u svojim klubovima ili sede na tribinama. Kako je to moguće? Zadržaću mišljenje za sebe. Sa druge strane, uvek sam davao 300 posto, a neki su dolazili da bi se zabavljali. Izgleda da Ćurčiću nije važno kako se trenira", izjavio je Gudelj i konstatovao da će se vratiti u nacionalni tim kad Ćurčić ode.

Gudelj je za Srbiju odigrao 11 utakmica i postigao jedan gol.

Prethodno je i Dušan Tadić rekao da više neće da igra za reprezentaciju dok je Ćurčić selektor, samo mnogo oštrijim rečima, a usledila je i reakcija Save Miloševića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

147 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve