Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.03.2016.

23:34

Nevil: Nisam uvredio sudiju

Trener Valensije Gari Nevil rekao je da nije uvredio sudiju pošto je bio poslat na tribine zbog protestovanja na meču sa Atletik Bilbaom.

Izvor: MN

Autor: MN

Nevil: Nisam uvredio sudiju
Getty Images

Njegova ekipa je u osmini finala imala rezultat koji je vodi u četvrtfinale Lige Evrope, ali je u 76. minuta navijače na Mestalji šokirao je pogodak Aduriza.

Meč je zvaršen pobedom Valensije 2:1, ali je u prvom susretu tim iz Bilbaa slavio minimalnim rezultatom.

Nevil je smatrao da je protivnički fudbaler igrao rukom u kaznenom prostoru, pobunio se kod sudije, pa je ostatak meča pratio sa tribina.

„Nisam uvredio sudiju. Ne želim da krivim sudiju zbog ishoda susreta. Mislim da smo mogli da pobedimo sa četiri ili pet golova prednosti. Gledao sam dobar meč. Ovo je teška noć za nas jer smo eliminisani. Ekipa odigrala meč na najvišem nivou otkako sam ja trener. Mislim da su navijači mogli da napuste Mestalju ponosni. Ima razočaranja, ali intenzitet je bio na maksimumu. Tražiću da moji igrače ponove ovakvu igru“, rekao je Nevil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve