Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.03.2016.

13:11

Vidal: Znali smo da ćemo se vratiti

Arturo Vidal, posle pobede u produžecima nad Juventusom (4:2), izjavio je da se igrači Bajerna ni u jednom trenutku nisu uplašili eliminacije iz Lige šampiona.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Vidal: Znali smo da ćemo se vratiti
Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Vidal je letos upravo iz Juventusa prešao u Bajern, sa kojim će igrati u četvrtfinalu Lige šampiona posle velikog preokreta u Minhenu i dva gola zaostatka.

"Osećam malu tugu zbog eliminacije Juventusa, ali i radost zbog svog tima. Juventus je i dalje u mom srcu, tamo imam mnogo prijatelja. Utakmica je bila veoma teška, Juventus je mnogo jak u napadu, a prvo poluvremene odigrali su neverovatno", rekao je Vidal posle utakmice.

Čileanac je dodao da Bavarci nisu klonuli duhom posle 0:2 na poluvremenu.

"Namestili smo glave i na kraju okrenuli meč. Nismo se bojali, bili smo mirni i kontrolisali dešavanja. Znali smo da ćemo se vratiti u utakmicu", izjacio je Vidal i našalio se da je Juventus prošle godine imao jači tim jer je on bio deo njega.

Kapiten Filip Lam poručio je da trijumf nad šampionom Italije predstavlja veliki podstrek.

"Ova pobeda nas zbližava. Sjajno je videti da je kompletan tim, zajedno sa rezervnim igračima, bili kao jedan. Ako želimo uspeh, svi moramo da budemo složni", zaključio je Lam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve