Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.03.2016.

17:34

Hames plaća 10.400 evra zbog policijske potere

Fudbaler Reala Hames Rodriges moraće da plati 10.400 evra jer nije stao kada je policija od njega to tražila, tokom prebrze vožnje.

Izvor: JT

Autor: JT

Hames plaća 10.400 evra zbog policijske potere
Getty Images

Kolumbijski reprezentativac je prekršaj počinio prvog dana 2016. godine, kada je na putu do treninga vozio brzinom od 200 km/h, što je dvostruko od propisanog limita.

Rodriges će kaznu morati da plati jer nije stao, a koliko će ga koštati prebrza vožnja tek će biti objavljeno.

Incident se desio 1. januara, kada se Rodriges našao za volanom svog Audija R8 na auto-putu M-40 u blizini Madrida.

Kolumbijac je tada vozio Audi R8, sličan onom u kojem su se nalazili policajci koji su pokušali da ga zaustave. Policajci u neobeleženom vozilu su uhvatili fudbalera Reala u brzoj vožnji i nekoliko puta su mu poručili da se zaustavi. Međutim, Rodriges nije stao, a policija ga je pratila sve do treninga.

Policajci su posle incidenta istakli da im je Rodriges rekao da se nije zaustavio jer se plašio da žele da ga kidnapuju. Takvi incidenti su česti u Rodrigesovoj rodnoj Kolumbiji, ali su retki u Španiji. Rodriges je takođe rekao da nije čuo sirene zbog jake muzike.

Fudbaler Reala ima 15 dana da podnese žalbu na kaznu, ali ako je uplati u naredne dve nedelje platiće polovinu propisane sume, odnosno 5.200 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve