Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.03.2016.

13:53

Savićević: Siniša izvlači maksimum iz Milana

Legenda Milana Dejan Savićević izjavio je da sadašnji trener ’Rosonera’ Siniša MIhajlović daje sve od sebe.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Savićević: Siniša izvlači maksimum iz Milana
Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Dejo smatra da Mihajlović uspeva da izvuče maksimum iz tima koji ima na raspolaganju.

Savićević, koji je bio saigrač sa Mihajlovićem u Crvenoj zvezdi i reprezentaciji, ostavio je dubok trag u Milanu od 1992. do 1998. godine koliko je nosio crveno-crni dres.

"Mihajlović ima na raspolaganju znatno slabiji tim od Juventusa ili Napolija. Alegri u ekipi ima mnogo šampiona, Sari tri ili četiri igrača koji mogu da naprave razliku. A Mihajlović? Možda par", izjavio je Savićević za Korijere delo sport.

Nekadašnji as, koji je na Apeninima dobio nadimak "Genije" istakao je da je nemoguće napraviti paralelu izmedju njegovog i sadašnjeg MIlana.

"U moje vreme Milan je uzimao najbolje igrače na tržištu, a sada neki drugi klubovi imaju više novca ili više ulažu. Ta razlika se može premostiti samo napornim radom ili ulaganjem u mlade", poručio je Savićević.

On je prokomentarisao i lošu formu Marija Balotelija, koji je letos doveden na pozajmicu iz Liverpula.

"Iskreno, ne razumem tu odluku. Ne mislim da Baloteli nije veliki napadač, ali svi znamo kakav je on momak. Šta su ljudi u Milanu mislili? Da će se promeniti? Očekivao sam da Milan bude oprezniji", poručio je Savićević, koji je sa MIlanom osvojio tri Skudeta i Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve