Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.03.2016.

13:23

Ronaldo se izvinio, ali misli da je bolji...

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo izvinio se saigračima zbog neprimerenih komentara, ali izgleda da je mislio ono što je rekao.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Ronaldo se izvinio, ali misli da je bolji...
Photo by Denis Doyle/Getty Images

Ronaldo našao se na udaru javnosti zbog nesmotrene izjave koju je dao posle poraza u gradskom derbiju od Atletika.

Atletiko je slavio na ’Santjago Bernabeuu’ rezultatom 1:0, a Kristijano je ponovo bio jedan od najlošijih pojedinaca na utakmici.

Strelac pobedonosnog gola bio je Antoan Grizman u prvom delu drugog poluvremena, dok je Portugalac istakao da bi ’Kraljevski klub’ bio na prvom mestu da su svi igrači na nivou na kojem je on.

„Imali smo više šansi od Atletika i zaslužili smo da pobedimo. Da je ceo tim na mom nivou, bili bismo prvi na tabeli. Ne želim da kritikujem igrače koji igraju u timu, ali su nam potrebni najbolji pojedinci poput Benzeme i Marsela. Ne kažem da ostali nisu dobri igrači. Hese, Lukas, Kovačić, svi su oni veoma dobri“, rekao je Ronaldo posle meča, a potom se potrudio da sebe stavi u još težu situaciju.

„Brojevi koje ostvarujem ne lažu, statistika takođe“.

31-godišnji napadač izvinio se saigračima, ali su svetski mediji pronašli video za koji kažu da pokazuje da je upravo mislio da je bolji od ostalih.

„Smeta mi kada se kaže da se Madrid muči zato što se Kristijano Muči. Stiče se osećaj da mene ’jurite’. Da su svi ostali na mom nivou, možda bismo bili na prvom mestu“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve