Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.03.2016.

10:59

Simeone: Barsa najbolja na svetu, ali...

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone rekao je da je Barselona najbolji tim na svetu, ali da će se ’Jorgandžije’ boriti za titulu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Simeone: Barsa najbolja na svetu, ali...
Photo by Denis Doyle/Getty Images

Atletiko se nalazi na drugom mestu na tabeli Primeri sa 58 bodova, osam manje od Katalonaca koji ne znaju za poraz već 34 utakmice.

Prvu priliku da smanje prednost rivala imaju u utorak kada dočekuju Real Sosijedad, dok ’Blaugrana’ dva dana kasnije gostuje Rajo Valjekanu.

"Gledao sam utakmicu protiv Sevilje. Ishod meča neće promeniti moj način rada i razmišljanja. Imamo jasan cilj da nadmašimo sami sebe. Potrebno je da odigramo dobru utakmicu protiv Real Sosijedada i da Barsa izgubi, što je teško očekivati jer je u pitanju trenutno najbolji klub na svetu", rekao je Simeone.

Osim toga, Madriđani imaju lošiji međusobni skor od tima Luisa Enrikea, izgubili su dva puta po 2:1, pa da bi osvojili titulu, moraće da imaju više bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve