Nova vest
Fudbal

Subota, 20.02.2016.

22:16

Murinjo: Inter je moja kuća, vratio bih se

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo priznao je da za njega posete Interu predstavljaju povratak kući i istakao da bi mogao da se vrati na „Đuzepe Meacu“.

Izvor: JT

Autor: JT

Murinjo: Inter je moja kuća, vratio bih se
Getty Images

Murinjo je bez posla od decembra, kada je dobio otkaz u Čelsiju, a u subotu se našao u loži ’Nerazura’ na utakmici sa Sampdorijom, posle poziva koji je dobio od bivšeg predsednika kluba Masima Moratija.

Na klupi milanskog kluba, Murinjo je proveo tri sezone i ostvario je jedan od najvećih uspeha u istoriji kluba osvajanjem ’triple krune’ 2010. godine.

Šta za mene znači to što sam ovde? Povratak kući, u svoju familiju, sa kojom sam i dalje blizak iako je prošlo skoro šest godina. Osećam se kao da je prošlo šest dana, više nego šest meseci. Najlepša stvar je kod fudbala je nešto što je važnije od rezultata i pobeda, a to su prijateljstva koja su ostvarena“, istakao je Murinjo.

Murinjo je istakao da će Morati uvek biti njegov predsednik, a na pitanje da li bi se jednog dana vratio u Inter, odgovorio je:

Zašto da ne? Vratio sam se u Čelsi, zašto se ne bih vratio u Inter?“.

Poslednjih nedelja, portugalski stručnjak je dovođen u vezu i sa preuzimanjem Intera, što su čelnici kluba negirali, istakavši da je jasno da će on na kraju sezone preuzeti Mančester Junajted.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve