Nova vest
Fudbal

Subota, 20.02.2016.

21:30

Jovanović u Zenitu: Prava odluka

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Vukašin Jovanović novi je član Zenita, potvrđeno je na zvaničnom sajtu ruskog kluba.

Izvor: MN

Autor: MN

Jovanović u Zenitu: Prava odluka
Starsport

Još uvek nije poznato na koliko je mladi defanzivac potpisao ugovor, a prema navodima srpskih medija, radi se o ugovoru od četiri ipo godine.

Jovanovic je 48. stranac u istoriji Zenita, odnosno osmi Srbin posle Milana Vještice, Danka Lazovića, Aleksandra Lukovića, Predraga Randjelovica, Vladimira Mudrinića, Milana Rodića i Matije Kežmana.

„Srećan sam jer sam konačno potpisao ugovor. Sada sam deo najvećeg kluba u Istočnoj Evropi. Zbog toga imam veliku odgovornost. Želim da radim i jedva čekam svoj prvi trening. Grad je veoma lep. Luković mi je mnogo pričao o tome kako stvari ovde funkcionišu, o ljudima, gradu... Sto posto sam siguran da je dolazak u Zenit bio pravi izbor. Srećan sam što sam došao u zemlju koja je bliska sa Srbijo9m. Naši narodi se vole, iste smo religije. Moram da dam sve od sebe kako bih uspeo, obećavam da neću dati 100, već 110 posto svojih mogućnosti“, rekao je Jovanović na promociji.

Jovanović je ponikao u beogradskom klubu, a za crveno-bele ove sezone odigrao je 22 utakmice i postigao dva gola uz dve asistencije.

Kao član juniorske reprezentacije Srbije osvojio je Svetsko prvenstvo 2015. godine na Novom Zelandu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve