Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.02.2016.

23:39

Marić: Zadovoljan sam timom, možemo u plej-of

Trener Novog Pazara Zoran Marić rekao je da je zadovoljan kvalitetom ekipe i izrazio očekivanje da će uprkos problemima tim izboriti plasman u plej-of.

Izvor: JT

Autor: JT

Marić: Zadovoljan sam timom, možemo u plej-of
Starsportphoto

“Zbog realnih okolnosti, malo smo zakasnili s odlaskom u Antaliju. Bilo bi idealno da smo imali još dva kontrolna meča, ali neke stvari ćemo usput definisati. Klub je uložio velike napore da organizuje pripreme i ojača sastav, izuzetno sam zadovoljan. Ekipa je dobra, verujem da ćemo imati snage da uđemo u plej-of, što je veliki izazov”, rekao je Marić.

Strateg Pazaraca ocenio je da će za mesto među osam najboljih timova biti neophodno ostvariti pet ili šest pobeda u narednih osam kola.

To podrazumeva da moramo da budemo efikasni. Imamo kapacitet u ofanzivi, dok u odbrani moramo da se popravimo. Lako smo primali golove na test utakmicama”, upozorio je Marić.

Marić će na klupi Novog Pazara debitovati u subotu, kada će Novi Pazar u 23. kolu Supe lige Srbije gostovati ekipi Rada.

Početak je bitan zbog samopouzdanja. Ako bismo pobedili, bilo bi izuzetno dobro. Bio bih zadovoljan i nerešenim ishodom, pod uslovom da budemo bolji od Borca u narednom kolu. Iako nam je rival, koji je doveo veliki broj novajlija i želi da izbori opstanak, prilična nepoznanica, mislim da imamo i snage i znanja da dođemo do cilja”, rekao je Marić, “Do subote ćemo pokušati da osvežimo igrače, podignemo im brzinu i kvalitet refleksa. Protiv Rada treba da budu što brži, mirniji”.

Novi Pazar je 12. na superligaškoj tabeli sa 24 boda, šest manje od osmoplasiranog Javora, koji je poslednji tim u zoni plej-ofa. Rad je pretposlednji, 15. na tabeli sa 16 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve