Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.02.2016.

19:45

Voša ispustila 2:0 protiv Slovaka

Fudbaleri Vojvodine remizirali su sa ekipom Zlate Moravice iz Slovačke 2:2, u test meču na pripremama u Turskoj.

Izvor: AK

Autor: AK

Voša ispustila 2:0 protiv Slovaka

Vojvodina je pre nekoliko dana remizirala i za kazahstanskim Šahtjorom, a poražena je od rumunskog Vitorula, te pobedila ukrajinsku Aleksandriju.

Novosađani su ispustili dva gola prednosti iz prvog poluvremena, koju su stekli golovima Sose i Pavkova.

"U prvom poluvremenu smo odigrali onako kako smo se i dogovorili, disciplinovano i sve tri linije tima su funkcionisale sjajno. Igrali smo fenomenalan srednji presing, postigli dva pogotka i mogli da damo još dva. Dominirali smo na terenu i to je model kako Vojvodina treba da igra i u prvenstvu", rekao je trener Nenad Lalatović.

Rival je do egala stigao u roku od pet minuta sredinom drugog poluvremena, preko Tavambe i Kuzma.

"U drugom poluvremenu, dao sam šansu još trojici mladih igrača, jer sam želeo da svi dobiju priliku. Golove smo primili posle dve naše greške, koje ne smeju da nam se dešavaju tokom utakmice, iako smo igrali protiv kvalitetnog protivnika. Mada, ko god da nam je protivnik, na takav način ne smemo primati golove, pa makar im špic vredeo dva miliona. U svakom slučaju, sa prvim poluvremenom sam zadovoljan, sa drugim ne, i zato mislim da je remi na kraju najrealniji ishod", dodao je Lalatović.

Dok su "lale" u prvom delu propustile još nekoliko prilika, Pavkov je pogodio i stativu, u drugom delu su bili potpuno nadigrani, pa je Kordić imao dosta posla na golu.

"U drugom poluvremenu smo izgubili disciplinu. Ima tu dosta novih igrača, ima i mlađih koji nisu dugo sa nama, ali naravno, krivica ne pripada njima, već onim iskusnijim igračima, koji ne smeju sebi da dozvole tako lagodnu igru u defanzivi. Morali su da budu čvršći u duelima i nisu smeli da dozvole protivničkom igraču da ulazi ispred njih, jer tako smo i primili jedan gol. Međutim, sve ono što ne valja, reći ću igračima u svlačionici, a ne javno", naglasio je Lalatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve