Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.02.2016.

18:24

Mesijev veliki gest: Dajte loptu Suaresu

Fudbaleri Barselone Lionel Mesi i Luis Suares odneli su svojim kućama po loptu posle trijumfa nad Valensijom sa 7:0 u prvom meču polufinala Kupa kralja.

Izvor: JT

Autor: JT

Mesijev veliki gest: Dajte loptu Suaresu
Getty Images

Tradicija nalaže da fudbaleri koji ostvare ‘het-trik’ dobijaju loptu sa te utakmice, a i Mesi i Suares su to uradili u sredu uveče, s tim što je Urugvajac postigao četiri gola u tom duelu.

Prema pisanju “Mundo Deportiva”, zvaničnik Barselone Karles Naval prišao je posle utakmice Mesiju da bi mu predao loptu, ali je Argentinac nije prihvatio i poručio mu da je to Suaresova lopta. Međutim, najbolji fudbaler sveta nije stadion napustio praznih ruku, pošto je bilo jasno da je bila spremna lopta i za Suaresa.

Mesi je prvi došao do ‘het-trika’ u duelu sa ‘Slepim miševima’, ali je Suares potom broj svojih golova tokom večeri doveo do četiri, pa je mogla da bude pokrenuta debata ko više zaslužuje loptu.

Španski mediji su imali zanimljiv komentar povodom situacije u kojoj su se našli Mesi i Suares istakavši da je jasno da fudbalerima Barselone trenutno najteže pada odluka o tome ko će poneti loptu kući sa stadiona.

Gran partido de todo el equipo, felicitaciones a @leomessi por tu gol 500!

A photo posted by Luis Suarez (@luissuarez9) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve