Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.02.2016.

14:27

Suares: Siguran sam da će Nej ostati

Centarfor Barselone Luis Suares rekao je da je siguran da će njegov saigrač Nejmar ostati u klubu, uprkos spekulacijama o odlasku, preneli su španski mediji.

Izvor:

Autor:

Suares: Siguran sam da će Nej ostati
Getty Images

Dugotrajni razgovori o novom ugovoru za Nejmara pokrenuli su spekulacije da će Brazilac otići iz Barselone pošto su Mančester Junajted i Real Madrid već spremili ponude za brazilskog reprezentativca.

Nejmarov otac i agent rekao je da je jedan klub poslao ponudu od 144,4 miliona funti, ali nije želeo da otkrije o kome se radi.

Nejmar učestvuje u sudskom postupku povodom navodnih nepravilnosti oko njegovog transfera iz Santosa u Barselonu 2013. godine, a kako su preneli španski mediji, po završetku tog procesa Brazilac bi mogao da napusti Španiju.

Suares je rekao da svi u klubu podržavaju Nejmara, koji će u petak napuniti 24 godine.

"Siguran sam da će Nej ostati. Klub ga podržava i verujem da će ostati ovde mnogo godina", rekao je Suares.

Barselona je u sredu na svom terenu u prvoj utakmici polufinala Kupa kralja pobedila Valensiju 7:0, Suares je postigao četiri gola, a Lionel Mesi tri. Uprkos ubedljivoj pobedi Suares je rekao da njegova ekipa mora oprezno da udje u revanš.

"To je zaista velika prednost ali nikada ne znate šta može da se desi. To je fudbal", rekao je Suares.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve