Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.02.2016.

19:36

Hidink: Teri još može da se predomisli

Menadžer Čelsija Gus Hidink rekao je da je bio iznenađen odlukom Džona Terija da saopšti da će na leto, kada mu istekne ugovor, otići sa Stamford Bridža.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Hidink: Teri još može da se predomisli
Getty Images

On je istakao da uprava i dalje želi da razgovara sa kapitenom oko mogućeg nastavka saradnje.

Teri je rekao da mu uprava neće ponuditi novi ugovor pa će na leto otići iz kluba. On je sa 14 godina prešao u Čelsi i od tada nije menjao klub. Britanski mediji spekulišu da bi Teri na leto mogao da potpiše za neki američki ili kineski klub.

Uprava Čelsija je iznenađena odlukom Terija da saopšti da neće produžiti ugovor.

"To je bilo prilično iznenađujuće, ali ima pravo da uradi ono što je uradio. Mnogo volim Džona, način na koji igra i njegovu posvećenost timu i tako će biti i dalje. U poslednjih nekoliko dana smo razgovarali o mnogim stvarima u fudbalu i znam da će nastaviti da igra na istom nivou", rekao je Hidink za Gardijan.

"Džon ima pravo da se predomisli s obzirom da njegov ugovor ističe na kraju sezone. Ali, klub i dalje želi da razgovara i vrata su i otvorena. Nije doneta nikakva posebna odluka. Mora da se vidi i šta će misliti novi trener. Vrata nisu zatvorena i razgovor je uvek moguć", dodao je holandski trener.

Upitan o Terijevim nastupima, nakon što je Čelsi neporažen u devet utakmica u svim takmičenjima od otpuštanja trenera Žozea Morinja u decembru, Hidink je rekao da je kapiten "dobro fizički pripremljen".

"On nije ono što obično vidite kod 35-godišnjeg fudbalera. On je spreman i dobro igra i tako će nastaviti. Razgovarali smo o tome, ostaće profesionalan i nastaviće naporno da trenira", rekao je Hidink.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve