Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.02.2016.

19:13

Ivanić: Podržavao sam Partizan protiv BATE-a

Novi fudbaler BATE Borisova Mirko Ivanić rekao je da je podržavao Partizan kada je igrao protiv beloruskog tima za plasman u Ligu šampiona.

Izvor: MN

Autor: MN

Ivanić: Podržavao sam Partizan protiv BATE-a
Starsport

Doskorašnji fudbaler Vojvodine prešao je u BATE Borisov, a prethodno je tri puta odbijao ponude Partizana.

Ipak, on je u razgovoru za zvanični sajt novog tima otkrio da je podržavao stpsku ekipu u borbi za plasman u elitno takmičenje.

„Gledao sam oba meča između BATE Borisova i Partizana u avgustu. Iskreno, podržavao sam srpski klub. Upoznat sam sa BATE Borusovim. To je već godinama najbolji tim u Belorusiji koji svake godine igra evropska takmičenja."

Partizan je u tri navarata pokušao da dovede Ivanića, nudio ogromnu svotu novca za srpske uslove, a u svojim redovima ga je želela i Austrija.

Austrijanci nisu uspeli da se dogovore sa Vojvodinom, a nisam otišao u spomenuti srpski klub. Tužan sam jer sam napustio ekipu u kojoj sam od detinjstva. Ali u srpskom fudbalu se stalno pojavljuju novi mladi igrači Siguran sam da će momci koji budu stigli na moje mesto, moći da pomognu ekipi“, rekao je Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve