Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.02.2016.

23:00

Iliev: Andriji blanko ugovor pred TV kamerama

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da je Andriji Živkoviću i njegovoj porodici ponuđen blanko ugovor.

Izvor: B92

Autor:B92

Iliev: Andriji blanko ugovor pred TV kamerama
Starsportphoto

Živkoviću ugovor sa ‘crno-belima’ ističe na leto, a u slučaju da ne promeni sredinu ove zime ili ne potpiše novi ugovor, klub će morati da plaća ‘penale’ menadžeru Piniju Zahaviju.

Razlog za to je činjenica da je Partizan prodao deo prava Zahavijevom fondu, a menadžer mladog reprezentativca Predrag Đorđević najavio je da Živković neće potpisati novi ugovor, niti će ove zime napustiti klub.

Zbog toga su poslednjih dana saigrači i uprava vršili pritisak na mladog fudbalera da produži saradnju sa šampionom Srbije, ali on za sada nije popustio. Iliev je u svom prvom obraćanju medijima na pripremama na Kipru otkrio da je Živkoviću ponuđeno da sam odredi sumu za koju bi ostao u Humskoj.

Živkovićevoj porodici smo ponudili da pred televizijskim kamerama i svim mogućim advokatima pred Andriju stavimo blanko ugovor. Da stavimo beli papir na sto, a on napiše sumu za koju želi da igra za naš klub, da konkretizuje koje to uslove želi da bi produžio saradnju“, rekao je Iliev.

Iliev je istakao da su čelnici Partizana spremni da sve bude javno objavljeno i da niko ne želi da odmogne Živkoviću u daljoj karijeri.

Spremni smo da sve bude transparentno, bez tajni. Da li je neko iz Partizana toliko lud da se igra svojim renomeom, da napravi nešto pogubno za Andriju. On nam ne znači ništa ako ostane još tri ili četiri meseca, nego za budućnost. Mlad je igrač, mislimo da će mu cena biti još veća, a može da sazri ako igra u Partizanu, posebno zbog toga što imamo negativne primere njegovih vršnjaka. Da li neko zna gde je Danilo Pantić, a pričale su se bajke o njemu“, naglasio je Iliev i naglasio da je sve što se radi poslednjih dana zahtev za pomoć Partizanu, „Žileta niko ne uslovljava, niti napada, niti vređa. Do pre deset dana nijedna ružna reč se nije iznela protiv njega, naprotiv, samo hvalospevi, ono što svi osećaju prema njemu. Ovo je borba ljudi koji su na ključnim pozicijama u klubu, za budućnost Partizana“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve