Nova vest
Fudbal

Subota, 02.01.2016.

23:42

Enrike: Fer rezultat, iako smo imali više šansi

Trener Barselone Luis Enrike rekao je da nema zamerke na račun svog tima posle remija bez golova u gradskom derbiju sa Espanjolom.

Izvor: JT

Autor: JT

Enrike: Fer rezultat, iako smo imali više šansi
Getty Images

Posle tog iznenađujućeg raspleta, katalonski klub je izgubio čelo tabele, pošto ga je pretekao Atletiko trijumfom nad Levanteom sa 1:0.

Iako su Lionel Mesi i Luis Suares imali odlične šanse, Barselona nije izgledala impresivno kao na nekim utakmicama ove sezone, ali Enrikea to ne zabrinjava.

Teško je uvek igrati protiv tima koji igra odbranu na granici. Očekivali smo ovakvu utakmicu. Oni su bili dobri, pokazali su intenzitet kakav smo očekivali. Teško nam je bilo da uđemo u utakmicu, da napravimo šanse. Na početku drugog poluvremena smo imali šanse, igrali smo dobro, ali ih nismo iskoristili. Rezultat je fer na osnovu onoga što su oba tima prikazala, iako smo imali više prilika”, istakao je Enrike.

Barselona sada ima dva boda manje od Atletika na drugom mestu tabele Primere, ali i utakmicu manje, pošto tek treba da odigra utakmicu sa Sportingom iz Hihona, koja je odložena zbog učešća Katalonaca na Svetskom klupskom prvenstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve