Nova vest
Fudbal

Subota, 02.01.2016.

21:29

Mehmedović: Ugovor sa Čukaričkim velika čast

Mladi fudbaler Čukaričkog Zehrudin Mehmedović rekao je danas da se nada da će u nastavku sezone uspeti da se nametne treneru Zoranu Popoviću.

Izvor: JT

Autor: JT

Mehmedović: Ugovor sa Čukaričkim velika čast
Starsportphoto

Mehmedović je takođe dodao da je veoma srećan što je sa ekipom sa Banovog brda potpisao profesionalni ugovor.

Znam da su pripreme uvek teške i da nema ni najmanjeg prostora za razmišljanje o bilo čemu drugom osim o fudbalu. Moraću da radimo punom parom i da svaki dan pružim svoj maksimu. Nadam se da ću izdržati i da ću uspeti da se nametnem”, rekao je Mehmedović.

17-godišnji Mehmedović nedavno je sa Čukaričkim potpisao trogodišnji ugovor, njegov prvi profesionalni.

Stvarno sam zadovoljan zbog svega što se dogodilo u proteklih 12 meseci. Potpisao sam prvi ugovor, što je velika čast i obaveza koja sa sobom donosi dodatnu odgovornost. Ušao sam u igru protiv Jagodine i za mene je vrlo važno bilo da sam dobio šansu”, rekao je Mehmedović, “Zahvalio bih se na podršci i na poverenju. Sad sam tu u prvom timu i to je još jedna potvrda za mene da sam na dobrom putu”.

Takođe, kao i Mehmedović, trogodišnji ugovor sa Čukaričkim potpisao je i Erhan Mašović.

Veliki izazov je pred nama. Očekujem da sve bude kako treba. Uvek je važno da ne bude nekih povreda. Moj cilj je da pre svega dobro i kvalitetno treniram. Onda se nadam da će doći i prilika da debituje za prvi tim. Do sada sam četiri puta bio na klupi, nisam još ulazio u igru. Ali iskreno verujem da će se to dogoditi u nastavku prvenstva”, rekao je Mašović.

Pauzu u prvenstvu i slobodno vreme ‘Čukini’ Novopazarci su iskoristili da budu u rodnom gradu sa porodicom. Oni su u Novom Pazaru radili po planu i program koji su u klubu dobili pre nego što su otišli na pauzu.

Od 8. januara biće na raspolaganju šefu stručnog štaba kad počinju pripreme Čukaričkog za nastavak sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve