Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.12.2015.

09:58

Siti želi Živkovića već u januaru?

Najbolji fudbaler Partizana Andrija Živković nalazi se na meti Mančester Sitija koji želi da ga dovede već u januarskom prelaznom roku.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

Kako prenosi engleski Dejli Mejl, skauti 'Građana' pratili su Živkovića poslednjih meseci, na mečevima protiv Vojvodine i Augzburga u Beogradu, a sada planiraju da pošalju ponudu kako bi pojačali bočnu napadačku liniju.

Isti izvor navodi da 'Zlatnog orlića' prate Arsenal i Čelsi, ali i da na transferu insistira Manuel Pelegrini jer je nezadovoljan čestim povredama Samira Nasrija.

Živkoviću ugovor sa ističe na kraju ove sezone i Partizan ima mogućnost da narednog meseca zaradi 25 odsto od transfera, pošto crno-beli poseduju samo četvrtinu njegovog ugovora. Takođe, Siti može i da dogovori sve uslove sa mladim krilom, pa da ga na leto dovede kao slobodnog igrača. .

Ako se ove glasni ispostave kao tačne, moguće je da u skorijoj u budućnosti Srbija ima sedam predstavnika u najjačoj ligi sveta – pošto je Crvena zvezda u utorak dogovorila prodaju Marka Grujića slavnom Liverpulu za sedam miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve