Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.12.2015.

18:22

Grujić: Iz Srbije pravo u Englesku? Razmotriću…

Mladi fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić rekao je za B92 da ne zna da li je za njega najbolja opcija da iz ‘crveno-belih’ odmah ode u Premijer ligu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsportphoto

Veliki broj klubova poslednjih meseci je izrazio interesovanje za Grujića, a među njima prednjače Liverpul i Inter.

Na pitanje da li bi više voleo da se okuša Engleskoj ili Italiji, Grujić je odmah izabrao Premijer ligu.

Da li je za mene pravi trenutak za Premijer ligu, nisam siguran. Ali, voleo bih da jednog dana igram tamo. Zbog samog ambijenta u Engleskoj, fanatizma navijača i činjenice da je tamo fudbal broj jedan, voleo bih da igram veći deo karijere tamo. Da li je odmah posle Srbije to najbolji potez, to ću razmotriti još”, rekao je Grujić za B92.

Grujića su mnogi već preselili na “Enfild”, mediji pišu o njegovim razgovorima sa menadžerom Liverpula Jirgenom Klopom, ali se mladi reprezentativac Srbije ne obazire na to.

Tu sam, srećniji sam nego ikada ranije. Čitam šta mediji pišu, ne mogu to da izbegnem, ali daleko je to otišli. Nisu baš mediji dovoljno informisani, piše se da je sve dogovoreno. Ne bežim od toga da se pregovara, ali je sve daleko od toga što se priča”, naglasio je fudbaler Crvene zvezde.

Bez sumnje, Grujić je najzaslužniji za sjajne igre Crvene zvezde tokom jesenje polusezone, koju su ‘crveno-beli’ završili sa ubedljivom prednošću i nizom od 19. uzastopnih trijumfa u Superligi. Mladi fudbaler veruje da njegov tim može da nastavi u istom ritmu i bude upamćen u istoriji kluba.

Nisam ni sanjao da za pola godine mogu da se ustalim u timu. Ušli smo u istoriju, uzeli smo rekordni broj pobeda, ali ja uvek ciljam više i taj rezultat će biti pravi tek kada napravimo rezultat u Evropi. Mislim da će se ekipa tek u drugom delu sezone pokazati, meni je cilj da rekord traje što duže. Što kaže šef, naša slika će stajati negde u prostorijama kluba i nadam se da ćemo ostati upamćeni po dobrim igrama, ne samo jesenjim, već i prolećnim”, istakao je Grujić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve