Nova vest
Fudbal

Nedelja, 20.12.2015.

19:08

Pelegrini: Gvardiola će voditi Siti – jednog dana

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini uveren je da će Pep Gvardiola voditi neki klub u Premijer ligi, pa možda čak i ’Građane’.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Fudbalski klub Bajern je u nedelju potvrdio da će Gvardiola na kraju sezone napustiti minhenski klub, a da će ga na klupi zameniti Karlo Ančeloti.

Poslednjih nedelja spekulisalo se da će Gvardiola narednog leta zameniti upravo Pelegrinija, ali su se kao njegovi potencijalni klubovi pominjali i Čelsi i Mančester Junajted.

Gvardiola će raditi ovde, u Engleskoj. Ne znam da li će to biti sledeće sezone u Sitiju ili u nekom drugom klubu. Jednog dana će doći ovde. I nadam se da će imati opciju da radi u Sitiju. Kažem to jer volim ovaj klub i nadam se da će i on u budućnosti moći da radi ovde. Siguran sam da će biti veoma važan za klub“, istakao je Pelegrini.

Pelegrinijev ugovor sa Sitijem traje još godinu i po dana, a klub u ovom trenutku nema razloga da mu se zahvali na saradnji jer je u dobroj poziciji kako u Premijer ligi, tako i u Ligi šampiona. Međutim, iskusni Čileanac zna da situacija može vrlo brzo da se promeni, bez obzira na ugovor koji ima.

Moj ugovor je pokazao da je klub zadovoljan, kao i ja, ali ponekad možete da imate ugovor i na šest ili osam godina, a da na kraju sezone odlučite da se rastanete“, naglasio je Pelegrini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve