Nova vest
Fudbal

Nedelja, 20.12.2015.

18:39

Klop: Poludeli smo posle prvog gola

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da je nejgov tim prestao da igra fudbal posle prvog gola Votforda.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Getty images

Liverpul je pretrpeo ubedljiv poraz u Votfordu, bilo je 3:0, a Klop smatra da je sudija neopravdano priznao prvi gol domaćem timu.

„Prvi put kada mu je ispala lopta je bila njegova greška, ali je nekon toga uhvatio sa dve ruke, a to znači da je njegova lopta. Mislim da sudija nije dobro video tu sicuaciju. Po mom mišljenju to se sudi kao faul, ali oni su poveli sa 1:0 i naša reakcija nije bila dobra“, prokomentarisao je Klop situaciju kod prvog gola Votforda i potom se osvrnuo na igru svoje ekipe:

„Napravili smo mnogo pogrešnih odluka. Pogubili smo se i prestali da igramo fudbal. Nakon toga samo olako primili drugi gol, moramo bolje da se branimo. Na poluvremenu smo promenili neke stvari, drugo poluvreme je bilo veoma dobro. Mogli smo da postignemo jedan ili dva gola, ali nismo.“

Novi problem je povreda Martina Škrtela koji je izašao u prvom poluvremenu.

„Škrtel je sada povređen i to je problem. Ne znam ko će igrati umesto njega. Videćemo ko će biti spreman za sledeći meč“, dodao je Nemac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve