Nova vest
Fudbal

Subota, 19.12.2015.

23:58

PSŽ: Ne želimo Ronalda

Predsednik Pari Sen Žermena Naser el-Kelaifi odbacio je navode da je taj fudbalski klub zainteresovan za igrača Real Madrida Kristijana Ronalda.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images
Getty images

Mediji spekulišu o odlasku Ronalda iz Reala, pre svega zbog neslaganja s trenerom Rafaelom Benitesom, pa se pominju povratak portugalskog fudbalera u Mančester junajted, ali i mogući transfer u Pari Sen Žermen.

"Ronaldo je trenutno fudbaler Real Madrida i ugovor mu ističe za dve i po godine. Održavam odlične odnose s predsednikom Reala Florentinom Peresom. Nismo pregovarali o Ronaldu", rekao je Naser el-Kelaifi za Figaro.

On je dodao da je zadovoljan kvalitetom svoje ekipe.

"Ronaldo je sjajan fudbaler, ali već imamo kvalitetne igrače u našem timu. Anhel Di Marija je jedan od njih. Zadovoljan sam našom ekipom", naveo je predsednik Pari Sen Žermena.

Ugovor najboljeg igrača Pari Sen Žermena Zlatana Ibrahimovića ističe na kraju sezone, a uprava će u februaru razgovarati sa 34-godišnjim švedskim reprezentativcem o eventualnom nastavku saradnje.

"Poštujem Ibrahimovića kao fudbalera, uvek se ponaša profesionalno. Nikada nećemo zaboraviti šta je uradio za klub. Navijači će ga uvek pamtiti. On voli Pariz i naš klub, a svaka utakmica ga čini srećnim, kao da još ima 16 godina. On daje sve od sebe za klub", rekao je predsednik francuskog šampiona.

"U februaru ćemo razgovarati o njegovoj budućnosti, da vidimo šta želi da uradi. On zna da ću ga uvek podržati", dodao je Naser el-Kelaifi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve