Nova vest
Fudbal

Subota, 19.12.2015.

16:10

Murinjo otišao, Bane odmah postigao gol

Srpski fudbaler Branislav Ivanović postigao je gol već u petom minutu utakmice protiv Sanderlenda, prve posle odlaska Žozeu Murinju.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Photo by Clive Rose/Getty Images

Ivanović, kojeg je poslednjih meseci žustro kritikova Portugalac, kao da je želeo da vrati Murinju i savladao je Pantilimona već na startu utakmice 17. kola.

Najbolji igrač ’Plavaca’ ove sezone Brazilac Vilijan savršeno je centrirao iz kornera, a kapiten srpske reprezentacije skočio i smestio loptu u gornji levi ugao.

Murinjo je pre dva dana otpušten zbog katastrofalnih rezultata jer je londonski klub na 16. mestu sa samo bodom više od ekipa iz zone ispadanja.

Bane je učestvovao i kod drugog gola ’Plavaca’ u 13. minutu – centrirao je oštro sa desne strane, a posle loše intervencije odbrane, Pedro je šutirao sa nekih 11-12 metara i ’probio’ rumunskog golmana.

Čelsi vodi 2:0, a poslednji put je dva pogotka dao 17. otkobra u duelu protiv Aston Vile (1:0). Od tada je u Premijer ligi odigrao sedam mečeva – doživeo je pet poraza, uz po jedan trijumf i remi, i gol razliku 4:9.

Iako njihovom klubu očigledno ide dosta bolje, navijači aktuelnog šampiona sve vreme pevaju pesme podrške Murinju, a usput su izviždali Dijega Kostu i Seska Fabregasa.

.

.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve