Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.12.2015.

22:55

KK: Sevilja ubedljiva, provukao se Betis

Ekipe Sevilje, Real Betisa, Espanjola i Deportiva plasirale su se u osminu finala Kupa kralja.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Getty images

Sevilja je već u prvom poluvremenu protiv Logronjesa potvrdila pobedu iz prvog meča, pogocima Imobilea i Rejesa otklonila je sve nedoumice i slavila 2:0.

Betis je dalje pobedu iz prvog duela nad Sportingom potvrdio remijem u Hihonu 3:3, dok je Espanjol savladao Levante 2:1 nakon remija u prvom duelu. Deportivu je 1:1 sa Ljagosterom bilo dovoljno zbog 2:1 sa gostovanja.

Sevilja je posao sa Logronjesom rešila u prvih 40 minuta, vođstvo joj je doneo Čiro Imobile, a pobedu je pet minuta pre kraja potvrdio kapiten veteran Hose Antonio Rejes.

Meč večeri odigran je u Hihonu gde je domaćin bio na korak od preokreta rezultata prot iz prvog meča, ali mu se nije isplatila igra na sve ili ništa.

Alen Halilović bio je dvostruki strelac za 3:1, da bi gosti u poslednjih deset minuta preko, takođe dvostrukog strelca Volfsvinkela i Kehuda izborili 3:3.

Deportivo je 20 minuta pre kraja poveo preko Domingesa, ali je u 79. minutu Lopes izjednačio iz penala. Ipak, gosti nisu uspeli da stignu do gola za iznenađenje u Galiciji.

Espanjol i Levante su u prvih 15 minuta postigli po gol, da bi na startu drugog poluvremena Felipe Saisedo sjajno igru krunisao golom za pobedu Katalonaca 2:1.

Kup kralja, 1/16 finala:
Deportivo – Ljagostera 1:1 (2:1)
Sporting – Betis 3:3 (prvi meč 0:2)
Espanjol – Levante 2:1 (1:1)
Sevilja – Logronjes 2:0 (3:0)

Sreda:
Atletik Bilbao – Linense (2:0)
Eibar – Ponferadina (0:3)
Hetafe – Rajo Valjekano (0:2)
Malaga – Mirandes (1:2)
Real Sosijedad – Las Palmas (1:2)
Valensija – Barakaldo (3:1)
otkazano Real – Kadis (3:1) Real diskvalifikovan

Četvrtak:
Atletiko Madrid – Reus (2:1)
Selta – Almerija (3:1)
Granada – Leganjes (1:2)
Viljareal – Hueska (2:3)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve