Nova vest
Fudbal

Nedelja, 13.12.2015.

18:20

Nevil debitovao u remiju sa Eibarom

Fudbaleri Eibara i Valensije odigrali su nerešeno 1:1 u utakmici 15. kola španske Primere, u meču u kojem je debitovao novi trener 'Slepih miševa' Geri Nevil.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Utakmica na stadionu ’Ipurua’ bila je veoma neizvesna i uzbudljiva, a Eibar je propustio priliku da dodje do prve pobede posle tri meča na kojima je osovjio samo bod.

Domaća ekipa povela je preko Serđija Enriha u poslednjem minutu prvog poluvremena, na asistenciju Andera Kape.

Valensija je u od 64. minuta nastupala sa igračem manje, pošto je crveni karton dobio Lukas Orban koji je skrivio jedanaesterac, ali Saul Berhon nije uspeo da savlada Žaume Domeneka.

I pored igrača manje na terenu, Valensija je uspela da stigne do izjednačenja u 85. minutu. Alvaro Negredo je sa ivice kaznenog prostora pokušao da uposli Andre Gomeša, međutim, David Junka je intervenisao, ali je prevario svog golmana, te tako gostima doneo vredan bod.

Na kraju, u sudijskoj nadoknadi vremena crveni karton je dobio i fudbaler Eibara Ivan Ramis.

Obe ekipe posle 15 odigranih utakmica imaju po 21 bod, s tim što je Valensija osma, a Eibar 10. zbog lošije gol razlike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve