Nova vest
Fudbal

Subota, 12.12.2015.

15:22

SL: Borac izgubio i ostao drugi, Spartak konačno

Fudbaleri Mladosti iz Lučana iznenadili su u 21. kolu Superlige komšijski Borac i slavili u Čačku 2:1, ali domaći tim nije izgubio drugu poziciju.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Čačani su ostali na drugoj poziciji sa 37 bodova, jednim više od trećeplasiranog Čukaričkog koji je u petak odigrao meč bez golova u Nišu.

Mladost je već u 23. minutu vodila sa 2:0 pogocima Milosavljevića i Golemića iz penala, da bi Micić u finišu dao počasni gol za Borac.

Javor je takođe bio uspešan, protiv OFK Beograda na Karaburmi, čime je ostao na sedmom mestu i produžio krizu tima sa Karaburme. Jedini pogodak u na Omladinskom stadionu delo je Gafurova sredinom drugog dela igre.

Voždovac je takođe savladao Metalac minimalnim rezultatom, dok je Spartak konačno pobedio. Subotičani su nadigrali Novi Pazar sa 2:0 golovima Ilića i Ivanovića, ali im to nije pomoglo da se pomere sa dna tabele.

Superlige Srbije, 21. kolo:
Subota:

Borac – Mladost 1:2
OFK Beograd – Javor 0:1
Spartak – Novi Pazar 2:0
Voždovac – Metalac 0:2
Vojvodina – Jagodina (15.00)
Crvena zvezda – Radnik (18.00)
Petak:
Radnički – Čukarički 0:0
Nedelja:
Rad – Partizan (13.00)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve