Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.12.2015.

13:11

Zvezda je perfektna kada Marko Grujić igra

Skauti Liverpula, Mančester sitija, Mančester junajteda i Volfsburga posmatrali su nedeljni meč na Banovom Brdu, a sve oči bile su uperene u Marka Grujića.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

Talentovani 19-godišnji fudbaler Crvene zvezde nije razočarao u derbiju kola protiv Čukaričkog pošto je sjajnim golom pokrenuo preokret, a Zvezda je na kraju deklasirala trećeplasirani tim Superlige sa 7:2.

Mediji u Engleskoj već spekulišu da bi Grujić mogao da ode u Premijer ligu na kraju sezone za više od pet miliona funti, a koliko je on važan za igru Crvene zvezde govori statistika.

Naime, Zvezda ove sezone na 18 utakmica na kojima je igrao Grujić ima skor od 18 pobeda i gol razliku 53:12, dok je u šest mečeva bez talentovanog fudbalera ostvarila učinak od tri poraza, dva remija i jednog trijumfa (gol razlika 9:12).

Grujić je ove sezone na 18 mečeva imao po pet golova i asistencija i zajedno sa Mičelom Donaldom čini veliku snagu crveno-belih na sredini terena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve