Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.12.2015.

23:29

Benzema: Ne plašim se da ću propustiti EURO

Fudbaler Real Madrida Karim Benzema rekao je s da se ne plaši mogućnosti da propusti predstojeće Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Benzemino mesto u nacionalnom timu je pod ozbiljnim znakom pitanja zbog umešanosti u skandal oko ucenjivanja saigrača iz francuske reprezentacije.

Protiv Benzeme je prošlog meseca pokrenuta istraga zbog umešanosti u ucenu fudbalera Liona Matjea Velbuene ukradenim intimnim video snimkom seksa sa neimenovanom devojkom.

Benzema je negirao umešanost, ali mu je zabranjeno da kontaktira osobe koje su povezane sa istragom, uključujući i Valbuenu. Ako se istraga produži selektor Francuske Didije Dešan bi prilikom izbora igrača za reprezentaciju morao da bira između Benzeme i Valbuene. “Moj cilj je da ponovo igram sa Valbuenom (u reprezentaciji). To želim i to mnogi žele. On je dobar igrač, potreban je Francuskoj”, rekao je Benzema francuskoj televiziji “TF1”. Upitan da li se plaši da bi mogao da propusti Evropsko prvenstvo, koje će biti održano od 10. juna do 10. jula u Francuskoj, Benzema je odgovorio:

Ne plašim se”.

Premijer Francuske Manuel Vals rekao je prošlog utorka da Benzema ne bi trebalo da igra za državni tim sve dok se ne dokaže da je nevin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve