Nova vest
Fudbal

Sreda, 02.12.2015.

21:25

Ćalov: Naiđe takav dan...

Pomoćni trener Crvene zvezde Vojo Ćalov rekao je da je Borac ozbiljna ekipa, ali da je njegovoj ekipi bio dan kada ništa ne polazi za rukom.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images
Starsport

"Teško je nešto reći posle ovakve utakmice, veliki poraz. Nekada naidje dan kada vam bilo šta polazi za nogom. Sve je krenulo drugim tokom. Borac je ozbiljna, brza, zrela, jaka ekipa. Čestitam Borcu i želim puno uspeha u prvenstvu i kupu. Nadam se da će uz ovakvu igru doći do finala", rekao je Ćalov posle poraza 5:1 u osmini finala Kupa.

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović izveo je protiv Borca kombinovani sastav, a nisu igrali Aleksandar Katai i Marko Grujić.

"Neosporno je da su oni naši ponajbolji igrači, ali naiđe takav dan, kada vam ništa ne polazi za nogom. Posle prvog gola Borca desile su se neke stvari, nesigurnost i sve i to je krenulo u drugom pravcu", naveo je Ćalov.

Božović je usključen posle četvrtog gola Borca posle prigovora sudiji Miloradu Mažiću.

"Imao je primedbu da je kod prvog i četvrtog gola možda bio ofsajd, da pomoćne sudije nisu reagovale i tu je nastao nesporazum. Ne znam šta su rekli jedan drugom, ali sada je i nebitno", rekao je Ćalov i dodao da misli da je Ugo Vijeira povredio članak.

Upitan zbog čega Božović nije na konferenciji za novinare, Ćalov je rekao da na to nema pravo zbog crvenog kartona na utakmici.

Novinare je zanimalo i zbog čega je Mbođ menjao pozicije, a Ćalov je rekao da Senegalac ne igra duže vreme.

"Činjenica je da Mbođ ne igra duže vreme, konkurencija je jaka. Probali smo da ga vratimo nazad drugo poluvreme jer centralni deo odbrane nije bio siguran", rekao je Ćalov.

Zvezda će narednog vikenda igrati protiv Čukaričkog a Ćalov je rekao da njegova ekipa "može i mora da se vrati na pobednički kolosek. On je naveo da Katai neće biti spreman, ali da Grujić verovatno hoće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve