Nova vest
Fudbal

Sreda, 02.12.2015.

23:38

Černišov: Važna pobeda za budućnost Spartaka

Trener fudbalera Spartaka Andrej Černišov rekao je da je pobeda njegove ekipe nad Bežanijom veoma važna za budućnost tog kluba.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images
Starsport

Spartak je u Subotici pobedio Bežaniju sa 3:2 i plasirao se u četvrtfinale Kupa Srbije. Domaćin je vodio 2:0 golovima Andreja Mrkele u 16. i Miloša Bogunovića u 35. minutu, ali su gosti izjednačili preko Petra Milića u 45. i Predraga Govedarice u 86. Ipak, pobedu Spartaku doneo je Danijel Farkaš u 89.

"Danas se dogodio jedan pravi triler. Za navijače je to dobra utakmica, ali za trenere sigurno nije", rekao je Černišov na konferenciji za novinare.

"Znali smo da će protivnicka ekipa doći motivisano na ovu utakmicu, da će da se bori do kraja, tako je i bilo. Čestitam im na dobroj igri. Ali, mi smo na kraju pokazali karakter, našli smo i snage i moguićnosti da postignemo taj treći gol. Za našu budućnost je ova pobeda veoma važna", naveo je Černišov.

Trener Bežanije Srđan Blagojević rekao je da je zadovoljan time kako je njegova ekipa odigrala drugo poluvreme u Subotici.

"Iza nas su potpuno dve različite slike. Prvo poluvreme smo odigrali katastrofalno, nismo bili dostojni ovog takmičenja. Na poluvremenu sam rekao igračima da ne želim da na terenu izgledamo kao da smo došli na izlet. Nije problem da izgubimo, ali ne na takav način. Na teren je u drugom poluvremenu izašla totalno drugačija ekipa... Velika je satisfakcija za nas što smo doveli jednu superligašku ekipu u situaciju da se grčevito brani", rekao je Blagojević

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve