Nova vest
Fudbal

Subota, 28.11.2015.

19:25

Lalatović: Majstorija Ivanića prelomila meč

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je srećan jer je njegova ekipa bez primljenog gola pobedila Mladost i pohvalio Mirka Ivanića za 'majstorski gol'.

Izvor:

Autor:

Default images
fkvojvodina.rs

"Na vreme smo dali prvi gol i do poluvremena imali izglednu šansu da postignemo još jedan, mada je i Mladost imala jednu dobru priliku. U drugom delu je Ivanić majstorskim golom prelomio utakmicu jer smo je nakon toga rutinski priveli kraju", rekao je Lalatović.

Vojvodina je pobedila Mladost 3:0 u 19. kolu Super lige i izbila na šesto mesto na tabeli sa 28 bodova.

"Cilj je bio, naravno, da pobedimo i da se od prvog do poslednjeg minuta predstavimo navijačima u lepom svetlu. Za mene je najbitnije što smo pobedu ostvarili bez primljenog gola. Osvojili smo šest bodova na poslednje dve utakmice i sada se okrećemo Kupu protiv Inđije", kazao je Lalatović.

Trener Mladosti Nenad Milovanović rekao je da je Vojvodina zasluženo pobedila jer je bila bolja i agresivnija.

"Dolaskom Lalatovića, igrači Vojvodine su dobili jednu novu snagu i energiju, što je karakteristika svih timova koje on predvodi. Danas su bili bolji i agresivniji i zasluženo su pobedili. Mi smo malo uplašeno ušli u meč, iako za to nije bilo razloga, jer sam igračima rekao da mi u Novom Sadu stvarno nemamo šta da izgubimo i moram da kažem da sam pomalo ljut na njih. Prvi gol smo primili posle greške našeg igrača, kome već šest meseci ponavljam da gleda da igra unapred, a ne unazad", rekao je Milovanović.

On se složio sa Lalatovićem da je utakmicu prelomio gol Ivanića, za koga je rekao da je 'pravi biser' srpskog fudbala.

Vojvodina će u sredu igrati protiv Inđije u osmini finala Kupa, a potom će gostovati Partizanu u prvenstvu, dok će Mladost u Superligi narednog vikenda dočekati Rad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve