Nova vest
Fudbal

Subota, 21.11.2015.

17:37

Drulović: Znao sam da ćemo igrati dobro

Trener Partizana Ljubinko Drulović posle pobede nad Novim Pazarom ocenio je da da je ekipa odigrala na najbolji mogući način posle reprezentativne pauze.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

On je konstatovao i da je trijumf mogao da bude i ubedljiviji.

Partizan je na svom terenu pobedio Novi Pazar sa 3:0 u 18. kolu Superlige, što je prvi trijumf crno-belih posle tri utakmice u prvenstvu.

"Bio sam ubeđen da ćemo da odigramo dobro, jer smo fenomenalno radili tokom pauze. Očekivao sam ovakav odgovor igrača. Bili smo veoma efikasni, drago mi je što su se neki vratili posle povreda. Zasluženo smo pobedili, srećan sam zbog rezultata, pre svega na moralnom planu kako bismo se vratili pobedama i da u završnicu jesenjeg dela uđemo na najbolji način", rekao je Drulović novinarima posle utakmice.

Utakmicu sa Pazarom obeležio je, između ostalog, povratak na teren Andrije Živkovića, koji u prethodnom periodu nije igrao zbog povrede zadnje lože.

"Moramo da imamo strpljenja sa njim i da budemo obazrivi. Vidi se da još nije 100 odsto spreman, ali će vrlo brzo biti, kroz utakmice i treninge. Znate koliko je on važan igrač za ovaj tim", naveo je trener Partizana.

Drulović je dodao da bi Darko Brašanac i Fabrisio Dornelas uskoro trebalo da počnu da rade sa ekipom i istakao da će crno-beli biti još bolje kada se ekipa kompletira.

Trener Novog Pazara Radmilo Ivančević rekao je da je njegov tim ne može više od onoga što je pokazala protiv Partizana.

"Došli smo da pokušamo da nešto ukrademo. Znali smo da će Partizan tražiti rehabilitaciju, da će želeti da reši problem sa rezultatskom krizom. Čekali smo kontranapade, pokušali da ih iznenadimo, ali nismo uspeli. U ovom trenutku, ova ekipa ne može više, a mi i ne treba da se vadimo protiv Partizana u Beogradu. Znamo gde smo, a iz naredne četiri utakmice ćemo probati da izvučemo najviše što možemo", rekao je Ivančević.

Partizan će u narednoj utakmici u četvrtak gostovati AZ Alkmaru u Ligi Evropa, a potom će u Subotici za vikend igrati protiv Spartaka u prvenstvu. Pazar će se sastati sa Jagodinom na svom terenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve