Nova vest
Fudbal

Petak, 13.11.2015.

17:42

Grujić poručio Interu: Prvo da osvojim titulu

Vezni igrač Crvene zvezde Marko Grujić rekao je u izjavi za portal "Inter news" da bi voleo da igra za "nerazure", ali da prvo želi da osvoji titulu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Grujić je već nedeljama u centru pažnje, spekuliše se o interesovanju mnogih evropskih klubova koji navodno nude Zvezdi višemilionsku odštetu.

"Voleo bih da jednog dana nosim dres "Nerazura", Inter je jedan od najboljih klubova. Za sada bih da ostanem u Zvezdi, završim ovde sezonu i osvojim prvenstvo", rekao je Grujić.

Italijani očekuju da bi važnu ulogu u njegovom prelasku u Inter mogao da odigra Dejan Stanković.

"Razgovarao sam s njim, rekao mi je da nastavim istim putem, da igram dobro, da ćemo ostati u kontaktu pa ćemo videti šta budućnost donosi", istakao je vezni igrač Zvezde.

Grujića su mediji sa Apenina prozvali "novi Pirlo", ali on ima drugog omiljenog igrača.

"Iskreno, više mi se sviđa Pol Pogba, on mi je omiljeni igrač. Pirlo i Stanković su legende, ali mislim da se moj stil igre razlikuje od njihovog. Mislim da sam ofanzivniji tip igrača", rekao je Grujić.

Zvezdin igrač je naglasio italijanskim medijima da je on "dobar dečko", a ne "loš momak", da ga zanima samo fudbal, te da ga ne plaši što bi mogao veoma mlad da se preseli u Italiju, jer je Srbija blizu.

Pored Intera, za Grujića se navodno interesuju Pari Sen Žermen, Roma, Čelsi i Mančester Junajted.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve