Nova vest
Fudbal

Petak, 13.11.2015.

23:56

Bugari spremaju Pazar za Partizan

Trener Novog Pazara Radmilo Ivančević kaže da će u prijateljskoj utakmici protiv bugarske Lokomotive 2012 igrati fudbaleri koji su manje igrali tokom sezone.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images
Starsport

"Spremamo se za kontrolnu utakmicu u kojoj nije prioritetan rezultat, već želim da vidim i one s manjom minutažom. Igraće dve postave, po poluvreme. Zanima me šta pojedinci mogu da urade na terenu", rekao je Ivančević Radiju sto plus.

Novi Pazar u subotu od 13.00 biti domaćin Lokomotivi 2012 iz Mezdre, koja se takmiči u bugarskoj drugoj ligi.

"Poslednjih dana malo smo pojačali ritam treninga, ali ne smemo da preteramo. Verujem da ću posle prvenstvene pauze i definitivno imati realnu sliku o mogućnostima tima i svakog pojedinca", kazao je Ivančević.

Novi Pazar je na 11. mestu u Super ligi Srbije sa 20 bodova, a narednu utakmicu u elitnom takmičenju odigraće 21. novembra protiv Partizana u Beogradu.

"Uprkos svim problemima, mislim da Pazar ima kvalitet, koji treba potvrditi u teškim utakmicama koje slede. Sledeće sedmice radićemo normalnim ritmom, u cilju što bolje pripreme za utakmicu u Humskoj", rekao je Ivančević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve