Nova vest
Fudbal

Sreda, 11.11.2015.

13:00

Benzema: Pi**će po njemu, pirane će ga pojesti...

Saga oko optužbi da je Karim Benzema ucenjivao kolegu iz reprezentacije Metjua Valbuenu dobila je novi obrt – tačnije dva – potpuno kontradiktorna.

Izvor:

Autor:

Default images
Getty Images

Napadač Real Madrida je navodno ucenjivao vezistvu lionskog Olimpika snimkom seksa između njega i neimenovanje devojke, a u optužnici, prema kojoj Benzemi preti i do pet godina zatvora, navodi se osnovana sumnja da je Benzema jedan od organizatora cele akcije.

Najpre je pariski radio 'Evropa' objavio deo telefonskog razgovora između centarfora Real Madrida i jednog od ucenjivača, izvesnog Zenatija, da bi zatim ugledni francuski list 'L'Equip' objavio kompletan razgovor.

Navodno, telefonski razgovor obavljen je dok su obojica bili na pripremama nacionalnog tima, iz koje su u međuvremenu suspendovani dok traj proces, a u sklopu istrage među privedenima našao se i bivši reprezentativac Đibril Sise.

Ipak, s druge strane, španski radio 'OK Diario' navodi da Karim nije uradio ništa od navedenog svog prijatelju iz detinjstva, šta više, kaže se da je Benzema, koji je pre nekoliko noći bio u pritvoru, u stvari želeo da pomogne Metjuu i otkupi sporni video materijal od ucenjivača za 150.000 hiljada evra.

Kao dodatni dokaz, radio sa Pirinejskog poluostrva istakao je da je Benzema na svom Instagram profilu objavio zajedničnu fotografiju sa Valbuenom uz natpis – "Kleveta je oruđe zavidnih". Nedugo zatim, Metju je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici kao profilnu postavio sliku na kojoj je u zagrljaju sa velikim prijateljem.

Sudski proces je u toku, advokat Valbuene se još uvek nije oglašavao po pitanju Benzeme, dok je zastupnik centarfora 'Galskih petlova' istakao da je njegov nevin i da će to i dokazati..

Benzema: Kaži, video sam se sa drugim čovekom (Valbuenom).

Zenati: I, šta misliš?

Benzema: Um, šta ja mislim, iskreno?

Zenati: Da.

Benzema: Mislim da nas ne smatra ozbiljno.

Zenati: Ne.

Benzema: To ti je to.

Zenati: Dobro, šta to znači, da u suštini ništa neće dati?

Benzema: Da, da, da, da... Ne shvata nas ozbiljno.

Zenati: Šta ti je tačno rekao?

Benzema: Šta mi je rekao? Znaš, u početku je delovalo kao da mi je poverovao, iako je u prvi mah mislio da je sve šala. Onda sam mu rekao da sam tu zbog njega, da ga zbog toga zovem i da želim da mu pomognem. Ali, rekao sam mu i da mora da se vidi sa jednim čovekom. Tačnije, da će taj čovek doći do njega i pričati sa njim, kao i da mu dajem svoju reč da ne postoji još jedna kopija snimka. Takođe, pitao me je da li mu se vide tetovaže na snimku, na šta sam mu ja odgovorio da se sve veoma jasno vidi.

Rekao sam mu da sam lično pogledao snimak i rekao mu iskreno da je on i da nema greške. Rekao je da zna, a zatim me pitao šta vi tačno želite. Rekao sam mu da nemam ideju šta vi želite, ponovivši mu da nemam nikakve veze s tim, i pretpostavljam da želite samo novac. Žele da stvore frku oko celog snimka, a on ne bi bio toliki da nisam i ja u pitanju. To je bilo poslednje što mi je rekao.

La calomnie n'est bonne qu'à déprécier les talents, c'est l'arme préférée des envieux.

A photo posted by Karim Benzema (@karimbenzema) on

Zenati: U pravu si.

Benzema: Da.

Zenati: (smeh)

Benzema: Ali, brate, tačno je da ne bi bilo ovoliko frke da ja nisam uključen u celu priču. A i svime ovim možeš da staviš tačku na njegovu karijeru, brate. Ljudi će ga gađati paradajzom. Rekao sam mu i da nije stvar u tome kolika se frka podigne, već da je u pitanju ponos.

Zenati: A?

Benzema: Pričao sam sa njim o njegovoj porodici, rekavši mu da ne treba da se opterećuje oko cele frke, da to je**no ne znači ništa. Naglasio sam mu i da, ukoliko neko izbaci sliku ili deo snimka, da to meni ništa ne znači, ali da će njegovi majka i otac videti njegovu devojku ili šta već, a to nije baš normalno. Posle toga je razmišljao, razmišljao...

Posle toga sam mu rekao da da bi u svakom slučaju trebalo da uradi šta god želi, šta god misli da treba. Rekao sam mu i da sam u kampu reprezentacije do nedelje i da, ako želi, može da mi da svoj broj i da ću ga ja proslediti svom prijatelju. Da će on doći da ga poseti u Lionu, da ćete moći da pričate o svemu, da će te se videti, ali on to nije želeo. Na kraju sam mu rekao dobro, to je tvoj život, moje je bilo samo da te upozorim.


Zenati: Veoma dobro brate, odlično si sve uradio.

Benzema: To ti je to, to sam mu rekao. Sada ne znam šta će uraditi. Verovatno će pozvati svog agenta i reći mu da imate snimak. I, da, rekao sam mu da nema potrebe za žurbom, za advokatima, prijateljima, agentima, policijom, pošto to niko ne želi.

Zenati: Aha.

Benzema: Rekao sam mu i da, ako želi da snimak bude uništen, mora da se vidi sa mojim prijateljem u Lionu. Vidi se sa njim, popričaj, nemoj da šalješ nikoga.

Zenati: Odlično, to je dobro.

Benzema: Upitao me je i odakle je potekao snimak, ali sam mu rekao da nemam pojma.

Zenati: Kada bude legao da spava, znaće da si mu rekao istinu.

Benzema: Pa ne znam, delovao mi je drugačije, uspaničeno...

Zenati: Da?

Benzema: Ponovo me je pitao za snimak – gde sam ga gledao? Pre koliko sam ga gledao? Posle niza pitanja počeo je da 'guta knedle'.

Zenati: (smeh).

Benzema: Kapiraš, shvatiš u trenutku da lik paniči... Ne znam da li si to ikada video?

Zenati: Znaš da su oni najbolji, kada urade svoju stvar odmah nastaje panika, iako tako ne deluje u prvi mah...

Benzema: Da, čak mi je i rekao ko mu je prvi otkrio snimak – bio je to Sise. Rekao sam mu da znam, kao i da je on prošao kroz gotovo identičnu situaciju.

Zenati: I?

Benzema: Onda sam ga upitao – 'I šta je Sise uradio?', kaže da je platio, pa sam ga pitao da li je klip posle toga objavljen ili ne? Rekao mi je da nije. Isto to sam mu i ponovio, da ima moju reč da će isti ishod biti i u njegovom slučaju, ako plati. Sada je na tebi da uradiš šta želiš. Prišao sam ti zbog toga jer sam gledao snimak, a ne mogu da se smejem sa tobom u svlačionici i da ti ne kažem tako nešto. Rekao mi je da shvata, ali me je zatim upitao da li znam kada planirate da ga objavite. Spominjao je Evropsko prvenstvo naredne godine. Odgovorio sam mu da je to verovatno realni sled događaja, kao i da bi u slučaju da se ja pitam da bih ga objavio odmah, ne bih ti tražio novac, prodao bih snimak novinarima.

Zenati: I?

Benzema: Rekao mi je da shvata i zahvalio mi se na svemu, dodavši da mu je potreban dan ili dva, pa će mi se javiti (smeh). Zvaće me, daće mi podatke, molio me (smeh).

Zenati: (smeh). Ovo je sve zbog njega, mene, nas... Brate, mi mu pomažemo.

Benzema: Ja sam mu i rekao da mi je jedini tim da mu pomognem. Kazao sam mu, gledaj, mene boli uvo, došao sam zbog tebe. Zahvalio mi se zbog toga, a onda me ponovo upitao šta želite, kada sam mu još jednom rekao da se moja uloga završa ovde i da moj prijatelj (Zenati) preuzima stvar od ovog trenutka. On je čovek koji zna osobu koja ima snimak, jedini koja i ima snimak, ali da ga ja ne poznajem. Ako želiš da rešiš sve, samo daj svoj broj.

Zenati: Odlično, sjajno.

Benzema: Rekao sam mu i da si moj prijatelj, ortak, moj najbolji prijatelj, da mi je kao brat. Ništa ne bi bilo drugačije ni da ima snimak mog seksa.

Zenati: Aha.

Benzema: Ponovo mi je ponovio da razume i upitao kako bi ja u tom slučaju postupio. Rekao sam mu da me boli uvo za celokupnu frku koja bi se digla, samo bih platio odmah zbog moje porodice... Što se tebe tiče, ako ti je do frke i ako si upozorio porodicu, i ako im nije stalo, onda dozvoli da bude objavljeno.

Zenati: Pa da, čak bi mu i ja to rekao brate, ali eto ti... (smeh). Ali, sada je sve na njemu, a mi smo to u svakom slučaju, kako god da on bude odlučio. Ako ne želi da pregovara i da odgovori na zahteve, pusti ga, ostavi ga na miru – neka se onda on bori sa piranama, to je ono što će mu se desiti, a kako će proći posle svega toga...

Benzema: Bukvalno će se is****ti po njemu.

Zenati: Is****će se po njemu, baš sam uzbuđen...

Benzema: Pirane će ga bukvalno pojesti.

Zenati: Kada si mi rekao da ti je veoma dobar prijatelj, rekao sam ti da ću pitati prijatelja, da vidim da li nešto mogu da učinim. Da vidim šta će mu reći... Nisam znao u tom trenutku da li će tražiti dve karte za tekmu ili nešto drugo...

Benzema: (smeh).

Zenati: To ti je to, završen posao, a sada ćemo uraditi šta on bude želeo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve